Νέο ανοδικό σερί για Bitcoin

Ξεπέρασε τα $8,000 το Bitcoin για πρώτη φορά σε περίπου 10 μήνες την Τρίτη, διασχίζοντας άλλο ένα ορόσημο, καθώς τα κρυπτονομίσματα συνεχίζουν το «καυτό» ράλι τους.

 

Το μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα σημείωσε άνοδο έως 3,8%, προτού διαπραγματευτεί στα 8,096 δολάρια στις 8:15 π.μ. στο Λονδίνο. Η άνοδος της Τρίτης ακολουθεί μια ενίσχυση 25% την προηγούμενη μέρα - τη μεγαλύτερη άνοδο σε μια ημέρα για το Bitcoin από το 2014, σύμφωνα με τα στοιχεία του Bloomberg.

 

Τα υπόλοιπα κρυπτονομίσματα κέρδισαν επίσης στον απόηχο του Bitcoin. Ο δείκτης Crypto Bloomberg Galaxy, ο οποίος παρακολουθεί τα μεγαλύτερα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, κατέγραψε άνοδο 8,9%.

 

Ο Bitcoin έχει ανακάμψει περισσότερο από 150% από το τελευταίο χαμηλό του Δεκεμβρίου, με το μεγαλύτερο μέρος των κερδών του να καταγράφονται από τον Απρίλιο μετά από μήνες σχετικής αδράνειας. Έχουν δοθεί διάφοροι λόγοι για τη δυναμική αυτή, συμπεριλαμβανομένου του ανανεωμένου ενδιαφέροντος από τους θεσμικούς επενδυτές.


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

World Business

Tριπλασιασμός των κερδών της Lenovo

Tριπλασιασμός των κερδών της Lenovo

Τριπλασιάστηκαν τα τριμηνιαία κέρδη της κινεζικής εταιρείας Lenovo, καθώς οι ισχυρές πωλήσεις υπολογιστών βοήθησαν τη...

Media

Μέχρι πότε μεταδίδονται πολιτικές διαφημίσεις και δημοσκοπήσεις

Μέχρι πότε μεταδίδονται πολιτικές διαφημίσεις και δημοσκοπήσεις

Μια ανάσα πριν τις κάλπες για τις Ευρωεκλογές και τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές και η προεκλογική περίοδος των...

Secret Money

Ο Ταβουλάρης και το ΕΝΑΕ

Ο Ταβουλάρης και το ΕΝΑΕ

Mπορεί οι εξελίξεις να τρέχουν γύρω από τα ναυπηγεία Eλευσίνας, αλλά το όνομα του Nίκου...

Αυτοκίνητο

Ξεκινά λιανικές πωλήσεις στην Ελλάδα η Mazda

Ξεκινά λιανικές πωλήσεις στην Ελλάδα η Mazda

Την επίσημη παρουσίασή της στην Αθήνα πραγματοποίησε η Mazda, ξεκινώντας τις λιανικές πωλήσεις οχημάτων της...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.