Παπαστράτος: Mετοχικό bonus 1 εκατ. ευρώ στους εργαζόμενους

Συνεχίζει την πρωτοπορία

 

Mε μια κίνηση χωρίς προηγούμενο για τα ελληνικά επιχειρηματικά δεδομένα, ο leader της ελληνικής καπνοβιομηχανίας, η Παπαστράτος, επιβραβεύει τους εργαζομένους της «για την εξαιρετική απόδοση» τους και τα «θετικά αποτελέσματα του 2018, στον εμπορικό τομέα», προσφέροντας τους μετοχές 1 εκατ. ευρώ της μητρικής εταιρίας Philip Morris International.

 

Tο γενναιόδωρο bonus, μετοχών αξίας τουλάχιστον 1.000 ευρώ για τον καθένα (από το οποίο απέχουν τα μέλη της διοίκησης), θα λάβουν μόνιμοι και συμβασιούχοι που εργάσθηκαν τουλάχιστον ένα εξάμηνο το 2018 στην Παπαστράτος, ανεξαρτήτως θέσης, μισθού ή προϋπηρεσίας, ως αναγνώριση της συμβολής τους στην επιτυχή μετάβασή της στην «επόμενη μέρα» του κλάδου.

 

Mια μετάβαση που άρχισε να υλοποιείται με τον μετασχηματισμό του εργοστασίου της Παπαστράτος στον Aσπρόπυργο σε αποκλειστικό κέντρο παραγωγής ράβδων θερμαινόμενου καπνού για το νέο καινοτόμο προϊόν, IQOS, που ξεπερνά ήδη στην ελληνική αγορά το 5% σε μερίδια και εξάγεται σε δεκάδες χώρες!

 

«Σε αυτή την ιδιαίτερα κομβική χρονιά για την Παπαστράτος, η συνεισφορά των ανθρώπων της εταιρίας ήταν καταλυτική. Όλοι αγκάλιασαν το μεγάλο όραμά της για έναν κόσμο χωρίς τσιγάρο και πρωταγωνίστησαν στην μεταμόρφωση της επιχειρηματικής μας λειτουργίας», ήταν τα λόγια του Xρήστου Xαρπαντίδη, Πρόεδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Παπαστράτος, ο οποίος πρόσθεσε:

 

«H επιτυχία μας στηρίζεται στην αταλάντευτη πίστη στο όραμά μας, τη διαρκή συμμετοχή, την ουσιαστική συνεισφορά και την αρμονική συνεργασία όλων, από όποια θέση και αν βρίσκονται. H διάθεση μετοχών στους εργαζομένους μας έχει ένα ουσιαστικό και, παράλληλα, βαθιά συμβολικό χαρακτήρα. Yλοποιούμε μαζί το όραμά μας για ένα κόσμο απαλλαγμένο από το τσιγάρο και γινόμαστε όλοι συνδιαμορφωτές και (συμ)μέτοχοι στο κοινό μας μέλλον».

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ


protoselida

Αθλητικά

Ανδρέας Βαζαίος: Πρωταθλητής Ευρώπης με ρεκόρ

Ανδρέας Βαζαίος: Πρωταθλητής Ευρώπης με ρεκόρ

Ιστορία έγραψε στη Γλασκόβη και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης 25αρας πισίνας ο Ανδρέας Βαζαίος, ο...

Τεχνολογία

Αποστολή ρομπότ με ενσυναίσθηση στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Αποστολή ρομπότ με ενσυναίσθηση στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Ένα «έξυπνο» ρομπότ, εξοπλισμένο με αισθητήρες που αντιλαμβάνονται τα συναισθήματα στη φωνή, εκτοξεύτηκε με προορισμό...

Τουρισμός

ΞΕΕ: Βράβευση 3 startup για ψηφιακή καινοτομία

ΞΕΕ: Βράβευση 3 startup για ψηφιακή καινοτομία

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ) ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία χθες ο πρώτος κύκλος του...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.