Επιχειρήσεις

Συμφωνία συνεργασίας Σκλαβενίτη - Pockee

Τη σύναψη συμφωνίας συνεργασίας με τον όμιλο Σκλαβενίτη ανακοίνωσε η ελληνική startup Pockee.

 

Όπως αναφέρει στην σχετική της ανακοίνωση η Pockee, πρόκειται για την σημαντικότερη συνεργασία για την ελληνική startup που φιλοδοξεί να «μεταφέρει» όλα τα κουπόνια σούπερ μάρκετ στο κινητό.

 

Ο όμιλος Σκλαβενίτη, ενσωματώνει τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, αλλά και τα Cash & Carry TheMart (πρώην Makro). Αριθμεί 110 καταστήματα λιανικής σε όλη την Αττική, 1 στην Κόρινθο και 38 στην Κρήτη (με την επωνυμία Χαλκιαδάκης). Ακόμη διαθέτει 9 καταστήματα Cash & Carry (με την επωνυμία TheMart).

 

Μέσω της συνεργασίας, η Σκλαβενίτης προσφέρει στους πελάτες της μια νέα υπηρεσία, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά κουπόνια μέσω του Pockee, για ακόμη καλύτερες τιμές.

 

Περισσότεροι από 150.000 καταναλωτές έχουν εμπιστευτεί μέχρι στιγμής την εφαρμογή Pockee, ώστε να χρησιμοποιήσουν τις αποκλειστικές προσφορές σούπερ μάρκετ που τους προσφέρει.

 

Όπως αναφέρει η Pockee, η συνεργασία με τον όμιλο Σκλαβενίτη ανοίγει νέες ευκαιρίες ανάπτυξης του δικτύου χρηστών, ιδιαίτερα στην περιοχή της Αττικής.


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή